Голямата звезда на Реал Мадрид Кристиано Роналдо е посочил четири имена, които клубът трябва да привлече през лятото. Очаква се след края на сезона на „Сантяго Бернабеу“ да има сериозна чистка, имайки се предвид кошмарния сезон на „белите“ в Ла Лига до този момент.

В момента Реал се намира на 19 точки след Барселона във временното класиране и продължава да се бори за класиране в Шампионската лига догодина.

Бъдещето на старши треньора Зинедин Зидан също не е никак ясно и не е изключено той да бъде освободен след края на кампанията.

Роналдо е посочил цели четирима футболисти, които според него биха вдигнали значително класата на тима и би го направил претендент за спечелване на титлата догодина.

Стражът на Манчестър Юнайтед Давид де Хеа е първият играч в списъка на Роналдо, като португалецът също е пожелал да бъдат привлечени двама измежду Маркиньос, Давид Алаба или Леонардо Бонучи.

Според спекулациите в Испания, португалецът е против привличането звезди от ранга на Хари Кейн и Неймар и предпочита в редиците на Реал да пристигне сънародникът му Гонсало Гуедеш, който в момента впечатлява с изявите си във Валенсия.