Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо има умопомрачителна оферта от Китай. Новината е на испанския журналист Едуардо Инда, който следи отблизо случващото се на "Бернабеу". 

"Кристиано има оферти от цял свят. Той е получил предложение от Китай да отиде в местен отбор за 100 млн. евро чиста заплата. И това е нормално, защото е огромен футболист и го оценяват навсякъде."

Сега той е недоволен, че Реал не му предлага подобрени условия, но мисля, че и това ще се промени, веднага след като го обявят за носител на Златната топка в четвъртък", заяви журналистът в предаването "Ел Чирингито". 

Той разкри и още пикантни подробности от съблекалнята на испанския колос. Според него, играчите на тима са бесни на португалеца и на Карим Бензема, защото са в трагична форма и не бележат толкова, колкото се очаква от тях. 

"Силни хора от съблекалнята ми казаха, че Реал играе с 9 души всеки мач. Те казват, че Бензема въобще го няма на терена, докато Кристиано просто не е същият. Според тях, причината за неговата форма е именно договорът с клуба и че не са му предложени подобрения, за да е по-високоплатен от Меси. Определено има много яд в отбора", добави журналистът.