Предстоящите седмици до края на сезона със сигурност са решаващи за бъдещето на трима от футболистите в състава на Реал Мадрид – Хамес Родригес, Иско Аларкон и Алваро Мората, съобщава радио „Cadena Ser“.

Оставането на тримата на „Сантиаго Бернабеу“ не изглежда никак сигурно, а основната причина в това е, че те нямат доверието на старши треньора Зинедин Зидан и много рядко влизат в игра.

Най-деликатна изглежда ситуацията с Иско, който има договор с Реал Мадрид до лятото на 2018 година, но той вече отхвърли едно предложение за продължаването на неговия контракт и в момента преговорите са в застой. Халфът най-очевидно демонстрира своето неудовлетворение от малкото игрови минути, които записва.

Реал готов да продаде талант, постави му цена

Алваро Мората също не е доволен от своя статут на резерва на Карим Бензема и много усилено е спряган за трансфер в Челси след края на кампанията. Зизу явно предпочита да залага на своя сънародник, докато испанският национал е използван в повечето случаи като жокер от резервната скамейка.

Реал търси четири нови попълнения през лятото

Мората напуска, ако Зидан остане в Реал

Хамес Родригес е измъчван през последните седмици от редица травми. Колумбиецът изпитва един от най-трудните си сезони и напускането на Реал Мадрид изглежда много вероятно, ако ситуацията при него не се промени чувствително в седмиците до края на сезона. 

Трансферни разминавания всяват напрежение в Реал