Сериозни разминавания има във вижданията на старши треньора на Реал Мадрид Зинедин Зидан и президента Флорентино Перес, съобщава радио „Cope“.

Най-обсъжданите имена от двата са тези на Иско Аларкон, Хамес Родригес, Фабио Коентрао, Данило, Кейлор Навас, Карим Бензема и Алваро Мората.

Зидан няма доверие в Хамес и Данило и иска да се раздели с тях след края на настоящия сезон.

В същото време Флорентино Перес поставя под въпрос мястото в отбора на Кейлор Навас и Карим Бензема, които са двама от любимците на Зинедин Зидан и треньорът не иска да се разделя с нито един от двамата. Всеизвестен е фактът, че Перес иска да привлече нов вратар и се е спрял на Давид де Хеа и Тибо Куртоа.

Президентът на Реал Мадрид също така е дал ясно да се разбере, че за да бъде привлечен нов нападател, „белия балет“ ще трябва да се раздели с един измежду Бензема и Мората. Босът на „кралете“ е категоричен, че френският футболист трябва да бъде продаден. Зизу не е съгласен и предпочита да се раздели с испанския национал и да задържи своя сънародник в отбора.

Зидан със сигурност ще иска да разкара Коентрао след края на сезона. Треньорът не смята да гласува доверие и на Иско, който почти сигурно ще бъде продаден през летния трансферен прозорец.