Реал Мадрид официално представи второто си ново попълнение за това лято. Името на новия футболист е Тео Ернандес, който идва от градския съперник Атлетико Мадрид, нищо че през миналия сезон носи екипа на Депортиво Алавес, където беше отдаден под наем. 

Младият французин сложи подпис под договор за следващите шест сезона, а пред стадиона се беше събрала голяма тълпа, която да го приветства. Преди него "белите" представиха друг младок - Хесус Вайехо, но към него очакванията не са толкова големи. 

Ас на Атлетико зачеркна предателя Тео с дебелия маркер

"Много съм благодарен за вярата в мен от страна на най-великия клуб в света. Благодаря много на всички фенове и на новите си съотборници. Много съм щастлив, че съм тук, нямам търпение да започна да играя за най-добрия отбор с най-добрите футболисти в света", заяви Ернандес при представянето си, който беше похвален и от президента на Реал Флорентино Перес. 

Сделката е факт, Ернандес вече е футболист на Реал

"Искам да приветствам един млад футболист, който показа твърдост и огромно желание да играе в нашия отбор, за което съм му благодарен. Той е една от сензациите на миналия сезон и за нас е чест да го приветстваме в най-великия клуб в историята", сподели Перес, представяйки новия играч.