Звездата на Атлетико Мадрид Саул Нигес заяви, че неговият доскорошен съотборник и вече ново попълнение на кръвния враг Реал Мадрид – Тео Ернандес вече не съществува за клуба и феновете. Според испанския национал любовта на привържениците заслужават само тези играчи, които имат желание да носят екипа на „рохибланкос”.

Сделката е факт, Тео Ернандес е играч на Реал

Реал постигна договорка за привличането на 19-годишния футболист, като обещаващият защитник парафира за 6 години. Предполага се, че европейският клубен шампион се бръкна с 26 милиона евро, за да се случи сделката.

Саул от своя страна избра съвсем различен път и парафира красноречив контракт, който би го оставил в Атлетико до 2026 година. „Решението си е на Тео  и той знае какво прави”, заяви Нигес.

„Той е играч, който излезе от нашата академия и той трябва да има респект  към мястото, откъдето тръгна. Ако той се отнася уважително към нас, няма значение къде е отишъл.”

„Ако не желае да бъде тук с нас, няма да го задържаме. Феновете ще насочат своята любов към тези играчи, които искат да бъдат в този отбор. Тези, които не желаят, нямат никакво значение”, заяви Саул.