Ръководството на Реал Мадрид обмисля дали да не пусне бомбата през идния трансферен прозорец и да опита да си върне нападателя Алваро Мората от Челси, пише "Express".

Испанецът премина на "Стамфорд Бридж" миналото лято за рекордната за "сините" сума от 60 милиона паунда. Мората стартира силно с фланелката на лондончани, но впоследствие формата му рязко спадна като от началото на календарната 2018 година е вкарал само един гол. 

Конте: Мората вече е на 100% възстановен

В резултат на това, той не бе повикан от селекционера на Испания Жулен Лопетеги за контролните срещи на тима.

Дълго време Мората се оплакваше от болки в областта на гърба,  но наскоро мениждъра на Челси Антонио Конте разкри, че футболистът вече е напълно възстановен от травмата си. 

Мората се явява резервен вариант за Реал, при положение че мадридчани не успеят да привлекат голмайстора на Байерн Роберт Левандовски. От друга страна Байерн също е заинтересован от привличането на футболиста, при условие че продаде нападателя си на "Кралкския клуб". 

Татуировка сложи край на головата суша за Мората

При подобен развой на събитията, това би бил трети престой на Мората на "Сантиаго Бернабеу". Той бе част от първия тим на "белите" в периода от 2010 до 2014, след което бе продаден на Ювентус, където прекара два сезона. Мадридчани отново си върнаха футболиста, а миналия трансферен прозорец го продадаха на Челси.