Испанският шампион Реал Мадрид иска да разбере колкото е възможно по-скоро решението на Тони Кроос дали ще подпише нов договор с клуба или не, съобщава „Marca“. Настоящият контракт на 32-годишния германец изтича през лятото и той все още не е дал категоричен отговор какви са намеренията му и дали ще остане на „Сантиаго Бернабеу". Появиха се дори информации, че той обмисля и вариантът дори да прекрати кариерата си след края на сезона.

Ръководството на Реал обаче вече притискат играча да вземе окончателно решение. В клуба искат колкото се може по-рано да са наясно в каква ситуация ще бъдат поставени и дали вече трябва да търсят заместник на Кроос.

Gulliver/GettyImages
37 снимки

Все пак столичани ще покажат уважение към своя футболист и ще му дадат още малко време да обмисли всички варианти. От Реал обаче искат най-късно до месец февруари догодина да знаят неговия окончателен отговор.

Кроос бе привлечен в Реал през 2014-а година от Байерн Мюнхен. През последните години той се превърна в един от най-важните играчи за клуба, като има 374 мача, 25 гола и 85 асистенции. С „белия балет” той спечели 3 титли на Испания, 4 в Шампионската лига, 4 Суперкупи на Европа и 3 на Испания и други.