Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос демонстрира неодобрението си спрямо мнение, което изказа колегата му Каземиро след тежката загуба с 1:5 от Барселона в десетия кръг на Ла Лига.

Бразилецът коментира след двубоя на „Камп Ноу“, че от всички 90 минути „белите“ са играли добре само в един миг, в началото на срещата, а като цяло сезонът е „катастрофа“ и всички се представят зле.

Серхио Рамос

източник: Gulliver/Getty Images

Рамос категорично не прие подобен начин на мислене, като заяви: „Неприемливо е да се разсъждава така. Не е моментът да соча, когото и да било. Нужно е да има самокритика. Понякога вината е в играчите. Подарихме 45 минути“.

„Лос бланкос“ преминават през кризисен период, като след десет кръга в испанския шампионат заемат незавидната девета позиция с 14 точки. От старта на кампанията момчетата на Жулен Лопетеги записаха 4 победи, 4 поражения и две ремита.

Колебливостта в представянето на „белия балет“ най-вероятно ще коства поста на Жулен Лопетеги. Очакванията са в следващите часове да бъде обявена раздялата между мадридския гранд и бившия национален селекционер на Испания. Като основен кандидат за поста на „Бернабеу“ се сочи Антонио Конте.

Още новини: 

Ако Конте поеме Реал, край с хранителните прегрешения

Конте казал "не" на Милан в очакване на Реал

Всичко явно е сигурно: Конте спешно прекрати ваканцията си

Най-големите победи на Барса над Реал Мадрид 

Намек за Лопетеги или предупреждение за Конте - какво каза Рамос?

Лопетеги чака само подписа върху уволнението си