Един от лидерите в съблекалнята на Реал Мадрид – Серхио Рамос е провел откровен разговор с треньора Зинедин Зидан, в който го е предупредил, че скоро отборът може да има нов наставник. Според „Диарио Гол” Рамос, който видя няколко именити наставници да идват и да си тръгват от клуба, е подчертал дебело значението на предстоящото през декември Ел Класико срещу Барселона.

Жега в Реал: Рамос публично се заяде с Роналдо

Осмината, които Зидан иска вън от Реал Мадрид

Испанският национал недвусмислено е предупредил наставника, че в съблекалнята вече се наблюдават настроения срещу него. До края на годината Реал няма да има по-важен сблъсък от дербито срещу каталунците на 23 декември, а както неведнъж се е случвало под ръководството на Флорентино Перес резултатите в този сблъсък са стрували скъпо на наставниците.

Марсело: Нямам идея дали Кристиано и Рамос са скарани

През миналия сезон Зинедин Зидан постигна невероятен успех, печелейки титлата в Испания и трофея в Шампионската лига. За първи път откакто турнирът на големите се провежда в настоящия си формат носителят на трофея успя да го защити, но сега ситуацията изглежда доста незавидно Реал.

Зизу за зимните трансфери: Всичко може да се случи

Европейският клубен шампион изостава на 8 точки зад лидера в Испания Барселона, а същевременно в Шампионската лига завърши като подгласник в групата си зад английския Тотнъм.