Топ агентът на футболните звезди Мино Райола за пореден път втрещи с изказване. Според него Манчестър Юнайтед са минали тънко при трансфера на Пол Погба от Ювентус през лятото на 2016 година, когато платиха 105 милиона евро за френския полузащитник. 

В Англия: Погба и Жозе изобщо не си говорели

Райола разкри, че Реал са обмисляли да го купят за 200 милиона евро и едва ли не "червените дяволи" са спестили пари. Да не забравяме, че тогава Погба се превърна в най-скъпия футболист в света. В момента първенството се държи от Неймар, за когото ПСЖ плати 222 милиона. 

"Колкото повече растат парите от телевизионните права, толкова по-големи заплати заслужават играчите. Не аз надувам цените. Напротив, погледнете трансфера на Погба. Манчестър Юнайтед плати 100 милиона евро за него, но мисля, че трябваше да плати поне 200.

"Погба бе евтин играч. Той имаше клауза в договора си, според която само той, а не Ювентус, има право да реши къде ще играе следващия сезон. Нямаше как тимът му да реши вместо него. Играчът трябва винаги да контролира нещата. Ювентус можеше да го продаде за 200 милиона евро на Реал, така че Юнайтед на практика спести, взимайки го за 100", разкри още агентът.

В момента бъдещето на Погба в Юнайтед никак не е розово. Медиите на Острова го определят като сигурен пътник заради конфликт между него и мениджъра Жозе Моуриньо.