Лионел Меси или Кристиано Роналдо? Кристиано Роналдо или Лионел Меси? Спор, който продължава с години и ще ехти във времето. 

Въпреки това някои от почитателите на футбола са категорични в предпочитанията си, както и феновете на Ал Джазира. По време на полуфиналния мач от Световното клубно първенство срещу Реал Мадрид в сряда, феновете на арабския тим опитаха да сломят португалеца. Футолните запалянковци скандираха името на вечния му съперник Лионел Меси, които очаквано предизвика обратна реакция от страна на нападателя на "белите".

Реал на крачка от сензацията, би с мъка араби и е на финал

В опит да сложи край на отправеното предизвикателство, той изимитира самия себе си, застивайки за няколко минути в традиционната си ликуваща поза след отбелязан гол.

Иначе "белите" успяха да с наложат над Ал Джазира с 2:1, макар и със зверски мъки. Испанският гранд изоставаше в резултата, три гола не бяха зачетени от рефера след преглеждане ан VAR, а и вратарят на домакините бе невероятен. Но в крайна сметка след огромен брой пропуски "белите" се класираха за финала в Абу Даби, където ще срещнат Гремио. 

Кристиано Роналдо с нов рекорд

Освен това Роналдо отбеляза едно от попаденията в срещата и по този начин се превърна в най-добрия голмайстор в историята на надпреварата.

Провокациите към него обаче не стихваха. Вижте как реагира той на скандиранията на феновете във видеото.