Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо все още се опитва да откаже ръководството на Реал Мадрид от желанието му да привлече капитанът на Интер Мауро Икарди, пише “Daily Mail”.

Според изданието португалецът дори е предложил на шефовете да насочат вниманието си към съотборника му в националния отбор Андре Силва. Петкратният носител на „Златната топка” вярва, че 22-годишният нападател би паснал по-добре на идеологията на тима.

Роналдо не иска и да чуе за Мауро Икарди

В последните месеци името Икарди непрекъснато е спрягано с това на „белите”. Испанските медии дори твърдяха, че футболистът на „нерадзурите” вече е уточнил личните си условия, а в края на месеца ще проведе необходимите за всеки трансфер тестове.

Впоследствие 24-годишният голаджия обаче категорично отрече появилите се слухове, определяйки ги като пълни „глупости”.

Икарди: Медицински прегледи в Реал? Глупости!

Спекулациите по негов адрес обаче не престават, въпреки че и самият Роналдо изобщо не желае привличането на аржентинеца в „Кралския клуб”. Според „Diario Gol” португалецът е поискал спешна среща с президента на клуба Флорентино Перес, за да го разубеди лично.  

От друга страна Силва все още няма гол през настоящия сезон с фланелката на Милан в Серия А. В Лига Европа обаче е реализирал цели 6 гола.