Президентът на Виляреал Фернандо Ройг заяви, че Унай Емери ще изпълни договора си с испанския клуб въпреки интереса от Нюкасъл.

След напускането на Стив Брус миналия месец, новите собственици на „свраките“ търсят постоянен мениджър и името на бившия наставник на Арсенал е сериозно спрягано за поста.
В Нюкасъл се надяват, че евентуално назначение на наставника може да бъде договорено тази седмица, така че Емери ще бъде на скамейката за следващия мач от Висшата лига в събота срещу Брайтън.

Шефът на „жълтата подводница“ обаче заяви ясно, че Емери е изцяло фокусиран върху представянето на своите възпитаници и единствените му мисли са към двубоя с Йънг Бойс от Шампионската лига по-късно тази вечер.

„Емери е страхотен професионалист, сигурен съм, че вниманието му не е никъде другаде освен във Виляреал. Унай има договор с нас, а договорите трябва да бъдат изпълнявани“, заяви Ройг.

 


„Днес е важен ден за нас, в неделя също е важен ден, тъй като играем с Хетафе. Тази седмица ни предстоят два много сложни мача. Сигурен съм, че той ще покаже, че отличен професионалист. Не се съмнявам в него в това отношение“, завърши президентът на испанския клуб.