Шансовете на Кейлор Навас да пази за Реал Мадрид в дербито срещу Атлетико Мадрид не са големи, отбелязва Marca.

Kостариканският вратар не се включи в последната тренировка на Кралския клуб. Стражът има проблем с адукторите, който получи по време на сбора на Коста Рика за последната порция от световните квалификации.

Бензема: Роналдо е по-голям егоист от мен 

Стражът направи усилие и игра с травмата си при равенството на Кралския клуб срещу Тотнъм 1:1 на „Сантиаго Бернабеу“ в мача от груповата фаза на Шампионската лига. Оттогава насетне обаче той пропусна пет мача на „белия балет“, в които съотборниците му инкасираха три победи и две поражения (срещу Жирона в Ла Лига и срещу Тотнъм в турнира на богатите). Запознати казват, че вероятността Навас да е на линия за битката с „дюшекчиите“ е твърде малка.

Лопетеги: Иско няма да ни липсва

Същевременно друг голям отсъстващ при последното занимание, което проведе Зинедин Зидан, бе Кристиано Роналдо. Португалецът остана да се готви във фитнеса, а причината бе благата вест за раждането на четвъртото му дете.

Иско получи почивка.

Реал Мадрид гостува на „Уанда Метрополитано“ на 18 ноември от 21.45 часа (българско време). Преди срещата двата състава имат равен точков актив – 23. „Белите“ са трети, а Атлетико е четвърти заради по-слаби показатели.