Селекционерът на Испания Жулен Лопетеги не смята, че отсъствието на Иско ще се отрази на играта на тима по какъвто и да е начин.

Полузащитникът на Реал Мадрид се контузи при победата с 5:0 над Коста Рика в приятелски мач. Той започна като титуляр, но бе заменен в 65-ата минута на срещата.

Иско се контузи, аут за гостуването на Атлетико?

Заради травмата Иско няма да може да вземе участие в предстощията контрола на Испания. “Ла Роха” гостува на Русия на 14 ноември в Санкт Петербург.

 “Иско е в перфектна форма, но винаги сме говорили с функционирането ни като екип, което е от полза за отделните играчи; За нас всички футболисти са важни. Гледаме на всички по еднакъв начин. Сигурен съм, че от нас ще излезе добър отбор. С или без Иско ще бъдем страхотен тим”, каза Лопетеги.

Испания се подигра с Коста Рика в контрола

“Русия е много добър отбор. Те влизат във всеки приятелски мач на живот и смърт. Исторически те винаги са имали много добри играчи, а този отбор разполага с футболисти на отлично псхическо и физическо ниво. Единствената причина, поради която те не напускат Русия, е че тяхното първенство е много силно и добре финансирано. Ще трябва да играем повече от добре, ако искаме да ги победим”, коментира още селекционерът на Испания.