Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес е установил контакт с Жозе Моуриньо с цел връщането на португалеца в Кралския клуб. Сайтът на Vozpopuli пише, че Перес настоява Специалния да води на „белия балет“ и на практика е прочел присъдата на настоящия наставник на отбора Зинедин Зидан.

Ева поиска публично извинение от Моуриньо

Близки до Перес твърдят, че президентът е убеден, че Реал няма да постигне нещо забележително начело с френския треньор, затова вече обмисля варианти за наследник.

Моуриньо е персона нон грата на "Сантиаго Бернабеу"

Същевременно в медиите упорито се разпространяват информации, че Единствения ще поеме Манчестър Юнайтед от следващата кампания. Говори се, че Моуриньо вече живее в Манчестър и има подписан 3-годишен контракт с клуба.

Моуриньо потвърди, че от юли се завръща

Припомняме, че Жозе Моуриньо бе начело на Реал от 2010-а до 2013-а година. Специалния напусна клуба не по най-спокойния начин, след като в испанската преса имаше доста публикации, че Моу е в обтегнати отношения с лидерите Серхио Рамос и Икер Касияс.

Специалния заживя в Манчестър

Моуриньо е без работа от края на миналата година. Тогава той бе уволнен от Челси заради серия от незадоволителни резултати. 


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS