Ръководството на Реал Мадрид се отказало от намеренията си да закупи Еден Азар от Челси поне на този етап, твърди AS. Според информацията на изданието „белите“ са решили да се доверят на качествата на Иско, на когото новия наставник на тима Жулен Лопетеги имал пълно доверие.

„Лос Бланкос“ били наясно, че за да подпишат с белгийския национал ще трябва да платят сериозна сума, което на този етап не било напълно оправдано при все наличието на Иско. Освен това, на „Бернабеу“  напълно съзнавали и факта, че „сините“ от Лондон няма да улеснят напускането на Азар.

По-рано се появиха информации, че освен подобряване на финансовите параметри на договора на полузащитника, на „Стамфорд Бридж“ се гласят да му предложат и ролята на капитан.

Междувременно Иско е част от Кралския клуб в последните пет сезона, след като премина от Малага през 2013 година. 26-годишният халф се нрави на Лопетеги, което се виждаше още от времето, когато специалистът бе начело на Испания.

Полузащитникът се присъедини към подготовката на „балета“ в събота (28 юли) и ще пътува с тима за САЩ. Отвъд океана действащият европейски клубен шампион ще вземе участие в приятелския турнир International Champions Cup.

Ваканцията на Иско и Сара - прасета, кучета и още нещо

Четирима се присъединиха към подготовката на Реал