Европейските и световни шампиони с Испания (от 2008 и 2010 г.) Андрес Иниеста и Давид Вия се събраха в японския Висел Кобе.

Иниеста потегли за Япония през лятото, а в последните дни същото направи и бившият нападател на Валенсия, Атлетико Мадрид и Барселона Давид Вия. Той напусна досегашния си клуб Ню Йорк Сити, обявявайки, че не смята да се отказва от футбола, като иска да поиграе още поне една година. Така и той се озова във Висел Кобе. Разбира се, с приятелското съдействие на своя бивш колега от националния отбор на Испания.

След пристигането на Вия в Страната на изгряващото слънце, Иниеста незабавно пусна снимка в Instagram, посрещайки гостоприемно своя голям приятел:

"Добре дошъл, Гуахе! Радвам се, че отново ще споделят съблекалнята с теб", написа Иниеста.
  
"Андрес ми каза много добри неща за Япония и отбора", заяви, от своя страна, Вия.

Иниеста и Вия бяха част от най-златната епоха в историята на испанския национален отбор, вдигайки европейската купа през 2008 г. в Австрия и Швейцария и световната през 2010 г. в ЮАР. (Вия не бе включен в състава за Евро 2012 г. в Украйна и Полша).

В Барселона двамата вдигнаха на два пъти титлата в Испания (2011 и 2013 г.), веднъж Купата на краля (2013 г.), два пъти Суперкупата на Испания (2010 и 2011 г.), веднъж Шампионската лига (2011 г.), Суперкупата на Европа (2011 г.) и трофея на Световното клубно първенство (2011 г.).