Реал Мадрид ще търси задължителна победа срещу тима на Реал Сосиедад в мача от 4-ия кръг на Ла Лига. „Белите” стъпиха накриво на два пъти от началото на сезона, след като допуснаха две равенства и регистриаха само една победа, което им отреди временното осмо място в класирането с 5 точки.

Реал Мадрид даде още една жертва

Над старши треньора Зинедин Зидан обаче са надвиснали тъмни облаци. Освен, че няма да може да разчита на контузения Карим Бензема, Матео Ковачич и на наказаните Кристиано Роналдо и Марсело, Тони Кроос също е под въпрос за гостуването на „белите” в неделя.

Испанското издание “Marca” съобщава, че днес 27-годишният германски полузащитник не е тренирал с групата. Освен това Хесус Вайехо също не се е появил на днешното занимание.

Мистериозна контузия извади Асенсио от игра

Кристиано Роналдо пък се е включил на пълни обороти, въпреки че няма да може да вземе участие в предстоящата среща, тъй като до края на наказанието му остава още един мач.

Марко Асенсио вече е на линия, след като през миналата седмица пропусна мача от груповата фаза на Шампионската лига срещу АПОЕЛ Никозия, завършил при резулат 3:0.