След Саул Нигес, който беше позлатен в Атлетико Мадрид и подписа договор за следващите девет години, още един испански национал, който се представи страхотно на Европейското за младежи в Полша, ще получи страхотен нов контракт. Това е Марко Асенсио, който ще обвързан за по-дълго с Реал Мадрид. 

В близките дни младият нападател ще получи оферта, според която трябва да остане на "Бернабеу" до 2023 г. Заплатата му ще бъде увеличена "с много", както пише вестник "Ас", но без да уточнява с колко точно конкретно. Но със сигурност увеличението ще е драстично. 

Младежки национал заслужи място в първия тим на Реал М

Този ход на ръководството е продиктуван по изричното настояване на наставника Зинедин Зидан. Освен това, той е гарантирал в личен разговор с Асенсио, че ще го пуска все по-често в игра и ще разчита много повече на изявите му, в сравнение с изминалата кампания. 

Хамес с отчаяни ходове, за да бъде пуснат в Юнайтед

Точно това уверение на френския наставник изглежда "павира" пътя към изхода на стадиона за Хамес Родригес. Колумбиецът се очаква да бъде продаден в близките дни на Манчестър Юнайтед, но основните разговори тепърва предстоят. Сделка обаче изглежда силно вероятна.