Звездата на Барселона Неймар да Силва е направил интересно признание пред своите близки. Испанското издание „Дон Балон” твърди, че футболистът е изразил съжаление за това, че преди време предпочете офертата на каталунците пред тази на „кралете”.

През настоящия сезон 25-годишният футболист отново впечатли си изявите си. Той има 19 гола и 19 асистенции във всички турнири. С Барса той спечели и знаменит требъл през 2015 година, но сега нещата не се развиват по същия начин. „Блаугранас” имат граничещ с чудото шанс да защитят титлата си в Ла Лига, а единственият им шанс да завършат трофей е финалът за Купата на Краля, където посрещат Алавес.

Неймар: Искам да играя с най-добрите, а най-добрият е Меси

Реал от своя страна се нуждае от само точка в последния си шампионатен мач срещу Малага, за да си гарантира трофея от Примера дивисион. Освен това мадридчани ще играят и във финала на Шампионската лига, където при успех могат да станат първият в историята тим, успявал да защити титлата си.

Бензема: Мбапе е феномен като Неймар

В светлината на всичко изброено дотук Неймар очевидно е разкрил чувствата си пред част от своето обкръжение. Пред приятели той е съжалил, че преди време не е избрал да премине именно в Реал.