Звездата на Пари Сен Жермен Неймар коментира, че би му харесало да играе в един отбор с футболиста на Челси Еден Азар. Пред FOX Sports нападателят също така коментира критиките по негов адрес, че е присъствал на карнавала в Рио де Жанейро, докато се е възстановявал от травма.

„Нещата бяха преувеличени. Вече можех да ходя и тренирах от 2 месеца. Това, от което ме боли повече, е, че бивши и настоящи футболисти ме критикуват, а те са правили по-лоши неща от мен“, каза Неймар.

Бразилският национал разкри и с кой футболист би желал да играе в един тим:

„Азар“, не се поколеба Неймар и продължи: „Той е играч, който мисли различно и има сходен стил на моя“.

УЕФА зашлеви Неймар с цялата си строгост 

Неймар стана част от Пари Сен Жермен през 2017 година. Тогава той направи трансфер от Барселона, а в клубната каса на каталунците влязоха 222 милиона евро. Тази сума превърна голмайстора в най-скъпия футболист в историята до момента. Върнат на решението му да смени клубната си принадлежност преди две лета, Неймар обясни:

„Това бе предизвикателство, търсене на нови трудности. Барселона е клуб, в който съм влюбен и до днес. Чувам се с бившите ми съотборници. Тогава обаче почувствах, че е настъпил моментът да потърся нещо навън, най-трудното на света“.

Неймар иска един ден отново да облече екипа на Сантос