Халфът на Реал Мадрид Лука Модрич даде да се разбере, че със сигурност ще подпише нов договор с кралския клуб. Хърватинът се обърна директно към феновете по време на празненствата в Мадрид след спечелването на Шампионската лига. 

“Това, което направихме, е невероятно, дори историческо. Дали оставам? Да! Ще се видим отново през следващия сезон”, заяви Модрич, а привържениците бурно го аплодираха. 

От “Сантиаго Бернабеу” обаче си тръгва Марсело. Бразилският ветеран не скри емоциите си по време на снощния празник и обеща след края на кариерата си да се върне в Мадрид.

“Днес не е тъжен ден. Щастлив съм. Щастлив бях дълги години тук. Ще поиграя още малко, след което ще се върна в Мадрид, защото този клуб е моят живот”, каза Марсело със сълзи на очи. 

Еден Азар нямаше съществена роля през сезона, но е оптимист, че ще продължи да носи белия екип и ще бъде много по-полезен, отколкото до момента. 

“През тези три години имах проблеми с контузии и други неща, но през новия сезон ще дам всичко от себе си за вас”, сподели белгиецът, а много от съотборниците му го прегърнаха.

Шампионите на Европа бяха приветствани от хиляди свои фенове по мадридските улици. Обиколата на "белите" започна от катедралата Алмудена, продължи на площад Сибелес и приключи на препълнения "Сантиаго Бернабеу", където всеки от играчите беше представен при излизането му на сцената.