Младата надежда на Реал Мадрид Даниел Себайос призна, че няма за какво да упрекне бившия наставник на Кралския клуб Зинедин Зидан. Такова изказване полузащитникът направи във връзка с факта, че получаваше по-малко игрови минути под ръководството на Зизу. Халфът заяви, че е пораснал в изминалата година.

Младежкият национал се присъедини към „белия балет“ през лятото на 2017 година от Бетис.

„Зидан не ми даваше често шансове, но нямам за какво да го упрекна. Той ме накара да порасна. Много е трудно след такава година, в която рядко играех, да спечеля доверието. Всичко става с много работа. Много съм доволен, няма как да съм по-щастлив“, започна Себайос, който засегна и напускането на Кристиано Роналдо.

„Трябва да приемем, че Кристиано вече не е част от отбора ни и няма как да ни помогне. Ние обаче сме наясно с какъв отбор разполагаме и разбираме какво иска треньорът от нас“, добави халфът, който говори след първия мач за Реал в Ла Лига за сезон 2018/19 срещу Хетафе.

Себайос започна като титуляр, като бе на терена до 71-ата минута, когато бе заменен от Лука Модрич. „Белите“ победиха с 2:0. Попаденията реализираха Даниел Карвахал и Гарет Бейл.

Лопетеги след победния старт: Има какво да подобряваме