Старши треньорът на Реал Мадрид Жулен Лопетеги изрази мнение, че има какво да се подобрява в играта на състава му. Специалистът говори след победното начало през новия сезон в Примера. На своя „Сантиаго Бернабеу“ „белите“ се наложиха с 2:0 над Хетафе с голове на Дани Карвахал и Гарет Бейл.

„Доминирахме през целия мач, отбелязахме два гола, създавайки положения и без почти да предоставим такава възможност на съперника ни. Всички отбори имаме нужда от подобряване, но сме доволни“, започна Лопетеги след мача.

„Хубаво е да сме уравновесен тим – да има баланс в нападение и атака. Това е единственият начин да спечелиш Ла Лига“.

„Има какво да подобряваме. Работа, работа и пак работа. Сега ще се възползваме от двете седмици, за да поработим и играчите, които не са на сто процента, заради по-късното присъединяване, да влязат в топ форма“.

„Харесват ни футболистите, които са в тима ни. Тези, които са на наше разположение“, отвърна на поредно питане за напусналия Кристиано Роналдо.

А дали Реал Мадрид ще привлече нови футболисти, Лопетеги коментира: „Като треньор искам да извлека максималното от състава, който имам. Очаровани сме от нашия тим и вярваме, че ще бъдем голям отбор“.

Вратарският пост в Реал Мадрид е особено интересен при все, че на него Лопетеги разполага с Кейлор Навас и Тибо Куртоа.

„Доволни сме от Кейлор, както и от Куртоа, и останалите вратари, които имаме. Днес решихме Кейлор да застане под рамката, но като цяло имаме три решения на този пост“, обясни треньорът на Кралския клуб.