Знаменитият нападател на Реал Мадрид от близкото минало Предраг Миятович смята, че голямата звезда на отбора в момента Кристиано Роналдо не подхожда по един и същи начин спрямо мачовете в първенството и тези от Шампионската лига.

Кои играчи изпреварват Роналдо по заплата?

32-годишният нападател определено е много далеч от стандартите, които сам зададе, откакто облече екипа на Реал Мадрид. През настоящия сезон петкратният носител на „Златната топка” има едва 4 гола в първенството на Испания, където „лос бланкос” изостават на фрапиращите 19 точки от лидера Барселона. Това прави контрастът спрямо представянето му в ШЛ още по-ярък, защото в турнира на големите Кристиано има 9 гола в 6 мача и е лидер при голмайсторите.

Пълен развод между Флорентино и Кристиано Роналдо

„Ситуацията около Кристиано Роналдо трябва да бъде оценена в края на сезона”, смята Миятович.

„Трябва да се поговори за тези неща и ако Роналдо не е щастлив в Реал, то трябва да го заяви. На мен той не ми се струва тъжен в Шампионската лига, но пък виждам нещо подобно в Ла Лига.”

Зидан: Не си представям, че Роналдо ще играе другаде

„Не смятам, че случващото се има нещо общо с неговата заплата. Може би той просто е по-мотивиран от Шампионската лига”, коментира още Миятович.