Мястото на Иско Аларкон в Реал Мадрид е поставено на карта, твърди „AS“. Месеците до края на сезона ще бъдат от особено значение за бъдещето на 25-годишния футболист.

В началото на сезона Иско се представяше на изключително високо ниво, а отсъствието на Кристиано Роналдо, а след това и контузиите на Гарет Бейл дадоха невероятен шанс на футболиста, който се възползва от него.

В последствие Иско загуби не само титулярното си място в състава на Реал Мадрид, но игровото му време е ограничено до минимум.

Зинедин Зидан твърди, че Иско е много важен за Реал Мадрид, но това не си личи от все по-малкото шансове, които играчът получава.

Той дори не бе пратен да загрява при победата със 7:1 срещу Депортиво Ла Коруня, а остана на резервната скамейка през цялото време.

Завръщането на Бейл и Карим Бензема ще ограничи още повече възможностите за изява на Иско.

Със сигурност футболистът няма да е доволен от подобно развитие с оглед амбициите му да играе на Мондиал 2018 в Русия. За момента Иско попада в плановете на Жулен Лопетеги, но това може да се промени, ако халфът се задържа на резервната скамейка на Реал Мадрид.

Иско поднови своя договор с Реал Мадрид през миналото лято, но не е изключено да поиска да бъде трансфериран, ако не получава достатъчно възможности.

Въпрос за Иско разгневи Зинедин Зидан

Реал Мадрид се отпуши и си го изкара на Ла Коруня