Наставникът на Реал Мадрид Жулен Лопетеги коментира причините за ремито с Атлетик Билбао (1:1) в четвъртия кръг на Ла Лига. „Белите“ загубиха първи точки през кампанията и с актив от 10 изостават на две зад Барселона. Според бившия национален селекционер на Испания проявената слабост при завършващия удар е изиграла лоша шега на момчетата му и поради тази причината те не са успели да си тръгнат с успеха.

„Не става дума за интензитет. Не улучихме моментите да се противопоставим на Атлетик и на онова, което ни предлага. Това е сложен съперник, а теренът бе деликатен. През втората част реагирахме по-добре и създадохме положения, с които можеше да спечелим мача. За жалост ни липсваше завършващият удар“, започна Лопетеги.

Помолен да направи коментар за Лука Модрич, специалистът обясни: „Той имаше трудно лято по много причини. Но вече прекара достатъчно време в тренировки и мачове. Той се подготвя за голям сезон, след всички спекулации от това лято“.

На Реал Мадрид предстои мач от груповата фаза на Шампионската лига. На 19 септември от 22.00 часа „белите“ приемат Рома на „Сантиаго Бернабеу“. В потока на действащия европейски шампион са още ЦСКА Москва и Виктория Пилзен.

Още новини:

Бутрагеньо: Играчите оставиха душите си на терена

Рамос: Щом правим равен, значи има какво да подобряваме