Срещата от 32-ия кръг в Ла Лига между Севиля и Гранада (2:1) завърши с куриоз - реферът свири на два пъти сигнал за край на мача. Специалистите веднага отбелязаха, че в Примера дивисион никога не се е случвало подобно нещо.
 
Как се стигна до този парадокс? В края на третата добавена минута арбитърът Рикардо Де Бургос Бенгоeчеа свири край на мача, въпреки че бяха добавени четири минути към редовното време на второто полувреме.
 
Протестите на футболистите и треньорите на Гранада не доведоха до нищо и голяма част от тях напуснаха терена. Някои от играчите на Севиля пък вече започнаха да празнуват в съблекалнята влизането си в Шампионската лига, тъй като победата им гарантира класиране за най-силния турнир в Европа. 
 
 
Едва в този момент, след намесата на асистентите и многобройните подкани, Бенгоечеа все пак осъзна, че се е объркал и какво е направил. Реферът започна да подканя отборите да се върнат на терена с обяснението, че има проблем с хронометъра. Той предложи да се доиграе останалата минута и това се случи в крайна сметка, след като футболистите се съгласиха.