Една тема за вътрешно недоволство тресе европейския клубен шампион Реал Мадрид. Медиите в Испания раздухаха конфликт между наставника Сантиаго Солари и офназивния футболист Иско, като по всичко изглежда, че правят от мухата слон. 

Испанският национал не беше повикан в групата за мача на "белите" с Рома. Изданията на Пиренеите веднага написаха, че става въпрос за конфликт между двамата и дори стигнаха по-далеч, като обявиха, че футболистът си търси нов клуб и няма бъдеще за него под ръководството на аржентинеца. 

Вестник "Марка", близък до всичко случващо се на "Бернабеу", стигна до дъното на този "конфликт". Оказа се, че всичко е свързано с това, че Иско просто не подал ръка на Солари в съблекалнята след мача с Ейбар, загубен с 0:3 през миналия уикенд. 

Това се случило пред останалите играчи на Реал и като възпитателна мярка, а и за да защити авторитета си, аржентинецът решил да остави футболиста да почива за един мач. На всичкото отгоре Иско се оплакал и от травма, заради която не тренира на пълни обороти от началото на седмицата. 

Така по всичко личи, че въпросната случка само е раздухана от медиите и чак за конфликт между играч и треньор не може да се говори. Въпреки това, вероятно е испанецът да не играе и в амча с Валенсия от предстоящия кръг в Ла Лига точно заради травмата си, а не заради треньорско решение.