Отношенията между играча на Реал Мадрид Иско и треньора на тима Сантиаго Солари не изживяват най-добрия си период. Полузащитникът не е бил титуляр в нито един от петте мача, откакто начело е Солари, а при успеха над Рома в мача от петия кръг на груповата фаза на Шампионската лига (2:0), полузащитникът дори не бе в групата.

В Испания вече нищят причините за настъпилия сериозен разрив, а изданието El Espanol се спря на три опорни точки.

Слаба дисциплина на Иско

Твърди се, че халфът, който бе основна фигура в състава на Зинедин Зидан, не е посрещал радушно решенията на Солари. Новият треньор искал да наложи по-директен стил на игра, с по-малко докосвания, но Иско не откликнал и отказал да се напасне. Това неимоверно е рефлектирало върху отношението на наследника на Жулен Лопетеги, който след дискусии по темата, погледнал към алтернативите.

Иско

източник: БГНЕС

Слаба форма

Според материала Иско е футболистът в най-слаба форма от всички мадридисти. Изглежда той не работи достатъчно, за да се върне на познатите висоти.

Случаят „Хелоуин“

Иск отпразнува популярния празник по атрактивен начин. Дегизировката му бе достойна за филм и стана достояние на широката аудитория, благодарение на самия футболист, който публикува снимки в социалната мрежа. Твърди се, че Сантиаго Солари не е погледнал с добро око на случилото се, особено при все лъкатушенията на тима от старта на сезона.

Солари за Иско: Точни решения в точни моменти