Зинедин Зидан се завърна в Реал Мадрид и цялата "бяла" общественост е в еуфория - от играчи, през ръководители, та до фенове. Има обаче един човек, за когото със сигурност завръщането на легендата означава повече от лоши новини.

Това е халфът Дани Себайос, който със сигурност сега проклина голямата си уста. Полузащитникът даде интервю миналата година, малко след напускането на френския магьосник, в което го разкритикува много остро и го обвини, че нарочно не му е давал шансове за изява. 

Себайос изсипа цялата си жлъч към Зидан по времето, в което отборът беше воден от Жулен Лопетеги и дори накрая даде съвет на бившия си треньор да не повтаря "грешката, която направи с мен, когато работи и с други играчи". Е, сега този съвет може да му излезе през носа. 

Испанските медии са категорични, че още през лятото първото нещо, което очаква Себайос, е да види изхода на "Сантиаго Бернабеу". А до края на настоящата кампания ще има измамното удоволствие единствено да тренира за здраве, без да помирисва дори място в разширената група за мачовете.