Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан разкри, че се е извинил на Дани Себайос, след като го пусна в игра за едва 29 секунди в мача с Леганес. Френският специлиаст направи смяната в 92-ата минута на мача при резултат 3:1 в полза на "белите". 

Нов в Реал вече загуби търпение към клуба

Впоследствие се появи информация, че 21-годишният Себайос се почувствал инстински унижен от решението на треньора да го пусне на терена дълбоко в добавеното време.

 “Почувствах се зле заради смяната. Съжалявам много. Извиних се на Себайос. Той знае, че не получава много игрови минути и работи усърдно. Спомням си, че през есента вкара два гола на Алавес”, сподели наставникът на "белите".

"Горд съм с отбора. Показваме характер, вкарахме 26 гола в последните 6 кръга, което е много хубаво. Искаме да продължим тази добра серия. Винаги ще защитавам всички свои играчи”, каза Зидан. 

Кой е сигурният пътник от тризъбеца ВВС на Реал?

“Бейл винаги ще бъде важен футболист. Навлиза във форма. Ценен е за отбора. Важно е да бъде здрав. Искам да го видя на 100 процента и не искам да го загубя пак заради контузия”, разкри той.

Реал Мадрид приема Алавес в мач от 25-ия кръг на Ла Лига в събота от 17:15 часа.