Възелът между Неймар, Пари Сен Жермен и Барселона вместо малко по малко да се разплита, става все по-завързан. Китайската туристическа агенция Ctrip обаче хвърли малко светлина в тунела. Дали без да иска или нарочно, фирмата донякъде разкри трансферните планове на бразилеца.

Неймар няма да се прибере с Барселона от САЩ

Както е известно, надателят на каталунския гранд няма да пътува с тима си обратно към Барселона, след края на турнето в САЩ. Причината обаче не е очаквания трансфер на бразилеца във френския гранд, а предварително планирани рекламни ангажименти. След дербито с Реал Мадрид в Маями, Неймар се очакваше да отлети към Шанхай, за изпълни поетия ангажимент към въпростната агенция.

Организаторите от Ctrip обаче по-рано днес съобщиха, че събитието се отлага, а за причината затова е, че Неймар трябва да уреди ситуацията около трансфера си.

Във Франция: Трансферът на Неймар е въпрос на време

“Неймар и неговият клуб трябва да уредят въпроса по прехвърлянето му и затова той няма да може да присъства на събитието в Шанхай. Затова и го отменяме”, написаха от туристическата агенция.

Въпреки че от Барселона настояват Неймар да остане, грандиозната сделка за космическата сума от 222 милиона евро изглежда, че съвсем скоро ще се превърне с реалност.