Явно напрежението около трансферната сага е повлияло на нервите на Неймар, защото звездата предизвика скандал по време на последната тренировка на своя отбор, следкато се сби с новото попълнение Нелсон Семедо.

"Дейли Мейл" публикува ексклузивно видео, на което се вижда ситуацията по време на заниманието в Маями, в което двамата съотборници си отправят тежки удари преди да бъдат разтървани от свои съотборници.

Във Франция: Трансферът на Неймар е въпрос на време

След единоборство между двамата по време на тренировъчния мач, Неймар се нахвърли на попълнението от Бенфика и юмруците полетяха. Хавиер Масчерано успя да развърве дуото и Семедо се върна назад. Неймар обаче очевидно не бе доволен и продължи да говори и да жестикулира към съотборника си като дори трябваше да бъде удържан от действия от Серхио Бускетс.

След това бесният нападател свали тренировъчния потник, хвърли го на земята и набързо напусна тренировъчния комплекс, ритайки гневно топка. Треньорът Ернесто Валверде изгледа отблизо случилото се, но не реагира по никакъв начин.

Неймар няма да се прибере с Барселона от САЩ

Случилото се засили още спекулациите, че Неймар е сигурно ново попълнение на Пари Сен Жермен. В неделя Барса играе с Реал Мадрид, а след това тимът се завръща в Каталуня, след което трябва да стане ясно и бъдещето на бразилеца.

Бащата на Неймар на нова среща с шефове на Барса

L'Équipe: Неймар и ПСЖ се разбраха за личните условия