Нападателят на Тотнъм Хари Кейн си пожела всички години занапред да е пред двете актуални звезди на световния футбол Лионел Меси и Кристиано Роналдо. Английският национал приключи 2017 година като най-резултатен голмайстор на Стария континент, изпреварвайки и виртуозите на Барселона и Реал Мадрид.

Само Меси и Неймар са по-скъпи от Кейн

„Меси и Роналдо ще останат като най-добрите играчи в историята. Да съм на това ниво и даже пред е тях е гордост за мен. Дано всички години занапред да съм поставен пред Меси и Роналдо“, каза Кейн.

„Посветил съм най-голяма част от времето си на футбола. Тренираш, тренираш, играеш и почиваш. Това е животът на футболиста. Не се оплаквам, защото това е нещо, което обичам да правя“, сподели още Кейн.

„Не всичко играчи правят това, което аз правя. Някои може да излизат да хапват навън. Аз обичам да почивам у дома и да съм със семейството си. Това е най-доброто за мен“, добави английският национал.

Кейн е известен с това, че е особено бдителен към това, с което се храни. Нападателят дори има личен готвач.

„Не става дума да спрем да се храним. Просто трябва да знаеш какво ядеш. Това ми помага да се възстановявам по-добре“.

Запитан за това има ли футболист, с който би желал да споделя съблекалнята, Кейн не се колеба: „Бразилецът Роналдо. Неговите умения, играта му...има всичко“.

Припомняме, че Кейн е спряган за трансфер в Реал Мадрид. 

Кейн с условие към Реал за евентуален трансфер