Колумбийският футболист Йери Мина призна, че към него има оферти, но иска да триумфира в Барселона и да остане на „Камп Ноу“ през следващия сезон.

Агентът на играча Жаир Мина се очаква в началото на следващата седмица да пътува до Барселона, за да проведе среща с шефовете на каталунския клуб и да обсъдят бъдещето на колумбийския национал.

„Искам да играя и да играя за Барселона. Единственото нещо, което искам да правя е да играя“, коментира защитникът на пресконференция в Богота.

„Винаги съм бил благодарен на Бог за възможността, която ми даде да играя за Барселона. Това е най-великият отбор в света. Аз съм благодарен за всичко и искам да триумфирам с Барселона“, добави 23-годишният футболист.

„Имам няколко оферти от отбори, които проявяват интерес към мен, но аз винаги съм стоял здраво стъпил на земята. Сега искам да се насладя на ваканцията си и ще видим какво ще ми предложи бъдещето“, каза още Йери Мина.

Защитникът по план трябва да започне подготовка за новия сезон на 2 август, когато трябва да се завърне в Барселона, ако дотогава не осъществи трансфер.