Капитанът на Барселона Андрес Иниеста вече очаква с нетърпение завръщането си в Барселона, макар все още да не е напуснал официално "Камп Ноу". В интервю за каталунското издание "Mundo Deportivo" легендарният халф изрази надежда скоро отново да бъде от полза на клуба. 

Иниеста пази в строга тайна името на новия си клуб

Все още обаче не е ясно коя ще бъде следващата спирка на Иниеста. Според информациите в медиите, футболистът по всяка вероятност ще облече фланелката на китайски тим.

"Решението да си тръгна не бе никак лесно. Нещо изцяло ново за мен както на чисто футболно ниво, така и на лично. В живота си имам две важни пътувания - от Фуентеалбийя до Барселона и от Барселона за там, където предстои да отида. Надявам се, че един ден ще се завърна тук и ще предам на младите това, което съм научил. Това, което смятам, че ще бъде от полза на този клуб - както на играчите от “Ла Масия”, така и на тези от първия отбор”, сподели Иниеста.

Разкриха какво каза Иниеста на Меси в последното си Ел Класико

“Остават някои малки детайли за доуточняване, касаещи следващата ми дестинация. В следващата седмица и половина ще взема окончателното решение”, добави той.