Нападателят на Милан Златан Ибрахимович в момента е извън игра заради сериозна контузия на коляното и размишлява върху звездна кариера, която го е направила ключова фигура за някои от най-големите клубове в света, включително Барса. Въпреки това, шведът се бореше по време на самотния си сезон на Камп Ноу през 2009-10 година и е известно, че не се виждаше очи в очи с тогавашния мениджър Пеп Гуардиола.

"Най-лошият ми спомен? Мисля, че беше Барселона, но не за футбол. Случвало ми се е да мисля твърде много. Да разочаровам себе си. Направих нещата по различен начин. Помислих два пъти преди да действам и се разочаровах. Загубих идентичността си там. След това я намерих отново и това ми позволи да завладея света, сподели Ибра пред Canal Plus.

Ибрахимович се радва на голям успех през цялата си невероятна кариера, печелейки титли в Италия, Испания, Холандия, Франция и Англия. Той взе пет трофея по време на краткия си престой на Камп Ноу, отбелязвайки 22 гола в 46 мача, но беше даден под наем на Милан след само 12 месеца с Барса, преди да се премести на Сан Сиро за постоянно през 2011 г.