Ако преди няколко дни информацията, че Рафаел Варан иска да напусне Реал Мадрид се обособяваше само като непроверен слух, сега тя започва да придобива все по-реални размери. Дори братът на футболиста Антони е разкрил пред близък техен приятел, който се занимава с футболни трансфери, че намерението на защитника е да си тръгне през лятото. 

Името на импресариото е Бруно Сатен, който представлява редица играчи от Франция, а той разкри какво си е говорил с брата на Варан в едно от предаванията по френска телевизия. 

"Рафаел Варан все още не е решил изцяло, че иска да напусне Реал, но обмисля изключително много тази вероятност. Той е стигнал до такива размисли, защото вече е спечелил всичко на "Бернабеу", иска ново предизвикателство и се надява да го намери в подходящ клуб. Поне това ми обясни брат му Антони", сподели Сатен. 

Интерес към световния шампион с Франция не липсва. Манчестър Юнайтед, ПСЖ и Ювентус са готови веднага да извадят парите за него, въпросът е от Реал да решат, че наистина няма начин да го задържат.