Полузащитникът на Барселона Андре Гомеш се оплака от отношението на феновете към него. Той непрекъснато е освиркван по време на мачовете на каталунците заради недотам добрите си изяви на терена. Гомеш призна, че на моменти се срамува да излезе извън дома си и определи живота си в Барселона като "някакъв ад".

Барса "прочете присъдата" на европейски шампион

"Не харесвам играта си, не съм доволен. Моите приятели ми казват, че на терена все едно съм дръпнал ръчната спирачка и знам, че е така. Това ме тормози много, дори понякога ме е срам да изляза от вкъщи, защото знам, че хората ме зяпат", призна Гомеш.

"Първите ми шест месеца в Барселона бяха супер, но след това нещата се промениха. Натискът върху мен стана още по-голям. Перфекционист съм и не мога да търпя грешките си. Може би това не е точното определение, но всичко се превърна в някакъв ад. Не мога да разкарам негативните емоции от главата си и това влияе върху представянето ми", допълни той.

Наскоро стана ясно, че Барселона смята да се раздели с услугите на футболиста през идното лято. Слуховете в медиите пращат футболиста в Манчестър Юнайтед и Милан.

Гомеш пристигна на "Камп Ноу" от Валенсия през 2016 година. От тогава обаче халфът не впечатлява с изявите си на терена и през настоящия сезон е записал 25 мача на сметката си.