Бъдещето на нападателя на Реал Мадрид Кристиано Роналдо в "кралския клуб" отново е под въпрос. Това твърди човек от най-близкото обкръжение на португалския футболист.

Роналдо бе решил да напусне "Бернабеу" още в началото на лятото заради проблемите си с данъчните власти, но впоследствие размисли.

Сега той е обиден на Футболната федерация на Испания заради санкцията от пет мача, която изтърпява в момента.

"Сега Роналдо е концентриран единствено в работата си, тренира с отбора както винаги, но не можем да гарантираме, че Кристиано ще остане в Реал. Ще видим как ще се развият събитията до 31 август", каза близък на нападателя в интервю за вестник „El Pais“.

Роналдо: Несправедливостите няма да ме сломят

Роналдо бе наказан за пет мача за поведението си в първия мач за Суперкупата на Испания с Барселона, който се игра на 31 август на "Камп Ноу".

Потвърдиха: Роналдо аут до 20 септември, утешава се с контрола

По време на празнуването на свой гол Роналдо свали фланелката си и получи жълт картон. Малко след това той отново видя жълтия цвят за симулация, а в яда си блъсна главния рефер в гърба.

Реал стига до Лозана заради Роналдо

Футболната федерация на Испания и Административния трибунал по спорта отхвърлиха жалбата на Реал, а Роналдо вече пропусна два мача.