Най-големият син на наставника на Реал Мадрид Зинедин Зидан – Енцо – сподели, че татко му взима решенията със сърцето си.

Халфът на състезаващия се в Сегунда дивисион Райо Махадахонда не скри, че е щастлив от завръщането на баща му в Кралския клуб като негов наследник и като фен на „белия балет“.

„Доволен съм, както всеки от синовете на татко. Очаквам да направи най-доброто. Имам му доверие и го подкрепям. Той винаги взима решенията със сърцето си, а когато правиш нещата със сърце, винаги се получават добре и съм уверен, че ще му се получи“, започна роденият през 1995 година Енцо, който е юноша на „лос бланкос“.

Енцо Зидан

източник: Gulliver/Getty Images

„Няма нужда да казвам аз дали Реал Мадрид е в добри ръце, хората го казват. Аз съм щастлив като син на Зидан и като фен на Реал“, продължи полузащитникът.

Енцо не пожела да сподели кога баща му е взел решение да се завърне на „Сантиаго Бернабеу“, но още веднъж отбеляза, че семейството е било много единно.  

Зинедин Зидан замени на поста Сантаиго Солари. Това е негов втори етап начело на испанския колос. При първия му престой от януари 2016 до май 2018 година специалистът изведе тима до 9 трофея, сред които три купи в Шампионската лига и една титла.

Моу: Зидан? Не мисля, че все още може да говорим за кариера