Най-скъпото попълнение на Барселона в историята Усман Дембеле ще започне като титуляр срещу Леванте в мача от 17-ия кръг на Ла Лига. Френският футболист пребори травмата си и се появи в игра като резерва в предишния мач на каталунците за Купата на Краля срещу Селта. 

Треньорът на Барса доволен от завръщането на Дембеле

Старши треньорът на каталунците Ернесто Валверде заяви, че е доволен от представянето му тогава, но обяви, че все още му е рано да изиграе цял мач в елита. Въпреки това Дембеле попадна сред стартовите 11 за днешния двубой, но по всяка вероятност ще бъде заменен в даден момент.

Има сделка! Барса и Ливърпул стиснаха ръце за Коутиньо!

С голямо нетърпение се очаква стъпването на новата покупка на "блаугранас" Филипе Коутиньо на "Камп Ноу". Очаква се той да изгледа двубоя с Леванте от трибуните. Мачът е с начален час 17:15.

Сделката с Ливърпул за бразилеца бе финализирана в събота за сумата от 120 милиона евро плюс още 40 милиона евро във формата на бонуси. 

Стартовите 11 на Барселона срещу Леванте: Тер Стеген, Ракитич, Иниеста, Суарес, Меси, Дембеле, Масчерано, Паулиньо, Алба, Сержи Роберто, Вермален