Знаете и със сигурност сте се сблъсквали с онези хора в интернет-пространството - които винаги могат да пуснат тънка ирония по всеки въпрос. Всички ги знаем с понятието "тролове" и обикновено са безобидни млади хора, които обичат да се шегуват с всичко. 

Е, малко неочаквано, но като класически интернет-трол се изяви и големият бос на Тотнъм Даниел Леви. Поне това става ясно от признанията на президента на Реал Мадрид Флорентино Перес. 

Той говори по темата за евентуалния интерес на мадридчани към голямата звезда на "шпорите" Хари Кейн и докато отричаше да има такъв, сподели какви интересни есемеси е получавал от колегата си при спечелването на Шампионската лига в последните сезони. 

"Аз познавам Даниел много добре и покрай работата си станахме приятели с него. Знаете, че купих от Тотнъм Лука Модрич и Гарет Бейл. Затова всеки път, когато спечелим Шампионската лига, той ми праща едно и също съобщение."

"А то гласи: "Поздравления за спечелената европейска титла. Спечели я с моите играчи." Затова и знам, че сега няма да ми продаде Хари Кейн или ще поиска непосилна сума", сподели Перес.