Осезаемо безпокойство има в Реал Мадрид след ремито с Тотнъм 1:1 в мача от трети кръг на груповата фаза на Шампионската лига. Това твърди каталунското издание Mundo deportivo.

В материала се пише, че наставникът на тима Зинедин Зидан все още търси решение на проблемите, които се забелязват в редиците на тима, като отдава известните колебания в играта на Кралския клуб и на многото контузии. До скоро Карим Бензема лекуваше травма, а сега в лазарета са и Гарет Бейл, Даниел Карвахал и Матео Ковачич.

Бейл се завръща на "Уембли"?

При все последните резултати старши треньорът на „белия балет“ карал възпитаниците си да тренират удари към вратата допълнително след всяка тренировка.

В момента Реал Мадрид е на пет точки зад лидера в Примера - Барселона. Шампионите имат 17 пункта след осем кръга и са на третото място. Момчетата на Зизу имат пет победи, две ремита и едно поражение, регистрирано срещу Бетис. Пред европейския клубен шампион в Ла Лига е Атлетико Мадрид, който е с 18 точки. 

Мистерията с Гарет Бейл продължава

В деветия кръг на испанския шампионат Реал Мадрид приема Ейбар. Срещата е на 22 октомври от 21.45 часа.

В Шампионската лига Реал и Тотнъм имат равен точков актив (7) и си поделят лидерската позиция в Група Н след първите три кръга. Испанският град победи Борусия Дортмунд и АПОЕЛ, но направи реми с „шпорите“.