Голямата звезда на Челси Еден Азар винаги е мечтаел да играе за Реал Мадрид. Тази лошо пазена тайна на белгиеца разкри вече бившият му съотборник на "Стамфорд Бридж" Сеск Фабрегас, който от януари вече е играч на Монако. 

Двамата с Азар имаха доста близка връзка, така че може да се вярва, че той му е споделил плановете и въжделенията си. И въпреки че на испанеца му се иска бившият му съотборник да остане при "сините", не изключи варианта да пожелае да бъде продаден през лятото. 

Белгиецът е обвързан с Челси до 30 юни 2020 г. и ако англичаните не искат да загубят голямата си звезда без пари, трябва да го продадат след края на сезона. Реал пък е готов да даде максимум 100 млн. евро за подписа му. 

"Нека видим какво ще пожелае да стори Еден с кариерата си. Той има година и половина от договора си с Челси и е щастлив в Лондон, както и семейството му. Но това е лично решение. Той винаги ми е казвал, че мечтае за Реал Мадрид."

"Искрено се надявам да поднови договора си с Челси, но ако не го стори, със сигурност ще играе в Реал. Засега мисля, че клони по-скоро към второто", заяви Фабрегас пред радио "Марка".