Испанският Реал Мадрид вече започна подготовка за подновяването на мачовете, но без публика поне до януари 2021 година, заради което най-вероятно няма да домакинства на „Сантиаго Бернабеу“ през това време. Това са потвърдили източници, близки до клуба пред „AS“.

От Реал са взели решение занапред да приемат своите съперници на стадион „Алфредо ди Стефано" на клубната база. Съоръжението с капацитет за 6 хиляди зрители е мястото, на което се помещава дублиращия състав на клуба Реал Мадрид Кастийя, който се състезава в третия ешелон, а игрището в него има абсолютно същите размери, каквито и официалният терен на „Бернабеу".

Освен това клубът ще компенсира финансово всички свои привърженици със сезонни карти и закупени вече билети, които няма да имат шанс да гледат домакинските срещи на отбора.

Единственото хубаво за „белите“ в момента е, че ще по този начин ще може да се започне ремонта на „Бернабеу“. Работниците там се трудят вече от няколко седмици насам и няма да бъдат притискани от времето.