Реал Мадрид спечели Шампионската лига през май, но феновете бяха смутени от изказванията на две от звездите на тима Кристиано Роналдо и Гарет Бейл. Те намекнаха, че напускат веднага след мача с Ливърпул, а заканата на португалеца стана факт и той отиде в Ювентус. 

Феновете на мадридчани чакаха със свити сърца дали и уелсецът няма да го последва към изхода на "Сантиаго Бернабеу". Той обаче ги успокои, че засега няма такива планове, поне докато не проведе задълбочена дискусия с новия наставник Жулен Лопетеги. 

"Знам какво казах след финала, но тогава бях много объркан и разочарован, че не започнах като титуляр. Но знаех, че ако получа шанс, ще го използвам, което и направих", сподели Бейл пред фенове на Реал в своето заведение в Мадрид. 

Бейл ще има среща с Лопетеги, за да разбере доколко ще го ползва през новата кампания. Уелсецът е категоричен, че иска да играе в Реал, но не и ако е резерва. През миналия сезон той записа само 53.3% от минутите през сезона, но беше сполетян и от много контузии.